Pipelife-Preflex-Spider-Installation

Svensktillverkade installationsrör i hög kvalitet. Pipelifes produkter är utformade för att uppfylla marknadens krav.

Svensktillverkade elinstallationsrör för alla behov

Vårt breda sortiment av installationsrör ger dig valmöjligheter som kan spara både tid och pengar. Vi har rörsystem för inomhus och utomhus, små och stora hus, privata och offentliga miljöer och miljöer där höga brandskyddskrav ställs. Vi har produkter i box, ring eller långlängd.

Material och egenskaper:

·       PVC
·       PP
·       Halogenfritt
·       UV-stabil
·       Stål
·       Elkabel

Säkerhet, kvalitet och miljö
Vi ser det som en viktig uppgift att bidra till en mer miljövänlig näringsverksamhet. Därför satsar vi på produkter med hög kvalitet och lång livslängd samt så miljövänliga tillverkningsprocesser som möjligt. Ett viktigt led är reduktion av resursförbrukning och avfall, samt reduktion av utsläpp i samband med transporter.

Vår ambition är alltid att ställa högre krav på oss själva än branschkrav, lagar och förordningar inom områdena säkerhet, kvalitet, miljö och hållbarhet.

Produkter och lösningar

UV-ror-kabel

UV-beständiga elinstallationsrör i PVC

UV-stabiliserade rör för utvändig förläggning, exempelvis solcellsinstallation. Lämpar sig även väl i miljöer där ett svart rör efterfrågas, t.ex. butiksmiljö.

Släta och flexibla elinstallationsrör i PVC

PVC är ett resurssnålt material med naturligt brandhämmande egenskaper – det klart bästa materialet för traditionell installation i villor, lägenheter etc.

InFlex

Halogenfria, flexibla elinstallationsrör i PP med lågfriktionsinsida. Används där höga brandskyddskrav ställs. Lågfriktionsinsida garanterar snabb och problemfri kabeldragning.

Topspeed

Flexibla elinstallationsrör i PVC med lågfriktionsinsida som minskar dragmotståndet med upp till 70 %. En snabbare och enklare installation minskar kostnader och ökar intäkter.

PowerFlex

Flexibla fördragna elinstallationsrör i PP CPR. Halogenfria och därmed lämpliga att använda där det finns minimikrav på utsläpp av frätande eller giftiga ämnen

Powerline

Flexibla fördragna elinstallationsrör som kan reducera installationstiden av el-, telefon-, data-, antenn-, spotlight- och brandlarmskabel med upp till 40 %.

 

Halovolt

Släta, halogenfria elinstallationsrör används med fördel där höga brandskyddskrav ställs, exempelvis i offentlig miljö eller där dyrbar elektronisk apparatur finns installerad.

 

Stålrör

Svarta och galvaniserade elinstallationsrör till alla typer av installationer där höga temperaturer förekommer och där det ställs mycket höga hållfasthetskrav.

 

Topspeed UV,

Flexibla UV-beständiga elinstallationsrör i PVC med lågfriktionsinsida som minskar dragmotståndet med upp till 70 %. En snabbare och enklare installation minskar kostnader och ökar intäkter.

 

Vilka utmaningar har du inom elinstallation?

Vi är en leverantör som håller hög kvalitet.

Pipelife har lång erfarenhet av tillverkning av installationsrör och vi lägger stor vikt vid kvaliteten av våra produkter. På våra produktionsenheter bearbetar vi årligen mer än 35 000 ton plastråvaror. Våra produktionsenheter är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Vår tillverkning sker i en väldefinierad och effektiv produktionsprocess med en kompetent personalstyrka som garanterar rätt kvalitet i varje led av produktion, försörjningskedja och försäljning. Vi ska alltid möta kundens förväntningar i enlighet med vårt kundlöfte.

Både PP- och PVC-materialen är fullt återvinningsbara och väl lämpade för ett slutet kretslopp. Ett återvinningssystem administrerat av NPG, Nordiska Plaströrsgruppen möjliggör en säker och välplanerad hantering av rörspill.

 

0Resultat
Inget resultat hittades för ""

Inget resultat hittades

Laddar


Nyheter och referenser

FÖRDEL FÖRDRAGET – DET SNABBASTE OCH ENKLASTE SÄTTET ATT FÅ JOBBET GJORT

Fler och fler installerar fördragna elinstallationsrör.

Pipelife erbjuder två attraktiva sortiment, tillverkade lokalt och med god tillgänglighet. Metermärkta och uppfyller EN 61386-22.

PowerLine Installation
Produktchef Mattias Peterson och Försäljningschef Rickard Melin inspekterar  nyheter

PE100RC som standard!

PowerLine Installation

Fördel fördraget – allt fler väljer den enkla vägen

Vallastaden Linköping

Vallastaden, Linköping

 

Sjöängen, Askerund

Sjöängen, Askerund

 

Andra produkter och lösningar

Electro

Elinstallation

Potable Water

VA

Cable Protection

Kabelskyddsrör

Drainage

Dränering


Service

Pipelife Academy

Office buildings project emerging from a computer CAD software for architectural design, showing constuction plans, blueprint and structure. All models and plans are  available in my portfolio.

BIM

Woman at workplace with blueprint holding tablet computer

Beräkningsverktyg


Kontakta oss

Om du har frågor eller behöver mer information om våra lösningar och rörsystem inom vatten och avlopp eller annat så tveka inte att höra av dig. Vi hjälper gärna till.

Get in Touch

kontaktalternativ

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

Nedladdningscenter
Hittade du inte det du letade efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakta oss +46 513 221 00

Hel lista över kontaktpersoner

Kom i kontakt med vårt team

Välj vilket sätt du vill komma i kontakt med oss. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Telefon

Call back service
Vi kommer att kontakta dig via telefon
E-posttjänst
Vi kommer att kontakta dig via e-post