VA

Infra Rörsystem

INFRA

VÄGVINNANDE SYSTEMTÄNKANDE

Under snart tre decennier har vi på Pipelife framgångsrikt marknadsfört Infra brunns- och ledningsystem till väg- och infrastrukturbyggnation. Systemet har varit så framgångsrikt att det blivit stilbildande för hur ett effektivt ledningssytem är uppbyggt. Trots flera försök att kopiera Infra är det fortfarande det mest kompletta och genomtänkta systemet på marknaden. Vår målsättning är att hela kedjan genom byggprocess och driftsfas ska förenklas, alltifrån projektering, logistik och anläggningsarbete till framtida drift och underhåll. Konceptet bygger på att samma rörtyp och samma dimensioner används oavsett om det är fråga om dagvatten, dränering, vägtrummor eller brunnar. Det är därför också logiskt att tillbehören är gemensamma för samtliga rörtyper. 
Infrasystemet innefattar  även BDR byggdräneringsrör . Systemet används med fördel i gator, vägar, järnvägar, luftfartsanläggningar, hamnanläggningar eller andra områden där ett effektivt och rationellt ledningssystem efterfrågas.
Infrasystemets olika delar är väl beprövade och har visat prov på utomordentliga egenskaper och ändamålsenlighet, vid merparten av senare års infrastruktursatsningar.

  • 100 års livslängd
  • Godkänt enligt Nordic Poly Mark
  • Uppfyller Trafikverkets publikation TRV Infra - 00231
  • Invändig dimension 200 – 1400
  • Rören går att kapa och koppla utmed hela längden
  • Tillverkade enligt EN 13476
  • Komplett system med rör, delar och brunnar
  • Ljus inspektionsvänlig insida
  • Lösning för magasinering eller infiltration av dagvatten

Ladda ner

PIPELIFE ACADEMY

PIPELIFE ACADEMY är e-utbildningsplattformen för alla som direkt eller indirekt arbetar med plaströrssystem och vill öka sina kunskaper. Med hjälp av korta lektioner och efterföljande frågor hjälper utbildningen dig att förstå olika Pipelife produkters funktioner. Lektionerna är särskilt utformade för våra kunder så att varje lektion ger dig ny kunskap och expertis.

Efter framgångsrikt avslutad lektion tilldelas du ett personligt utformat diplom.

Pipelife Academy Keyboard

Infra – ledningssystem för vägbyggnad

Pipelife Video: En film säger mer än tusen ord

Titta på våra installationsvideos som innehåller många bra tips om installation och skarvning. Kolla in vår youtube-kanal.


Fler produkter och lösningar

Infra rör monteras

Dräneringssystem

Infra rör monteras

Dagvattenmagasinering

Polar bunnsystem monteras

Brunnar och betäckningar

Kontakta våra specialister

Jonas Amnebratt Försäljningschef Dagvatten Infra XL

Jonas Amnebratt

Försäljningschef Infra XL / Sales Manager Infra XL

+46 70 2573603

Rickard Melin

Affärsområdeschef Infrastruktur

+46 70 222 68 98

Jonas Holmén - Support / Inside Sales

Jonas Holmén

Kundsupport/Innesäljare

+46 513 221 18

Kontakta oss

Om du har frågor eller behöver mer information om våra lösningar och rörsystem inom vatten och avlopp eller annat så tveka inte att höra av dig. Vi hjälper gärna till.

Get in Touch

kontaktalternativ

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

Lär dig mer - på Pipelife Academy

Det finns gott om lektioner där du kan lära dig mer på pipeschool.se - regelverk, definitioner och sortiment.

Är du ännu inte registrerad? Gör det nu!
Har du glömt eller tappat bort dina inloggningsuppgifter, din e-postadress eller ditt lösenord? Skicka ett mail till pipeschool@pipelife.se.

Totalt finns fler än 15 lektioner tillgängliga och fler är på väg.

Pipelife Academy Keyboard
Nedladdningscenter
Hittade du inte det du letade efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakta oss +46 513 221 00

Hel lista över kontaktpersoner

Kom i kontakt med vårt team

Välj vilket sätt du vill komma i kontakt med oss. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Telefon

Call back service
Vi kommer att kontakta dig via telefon
E-posttjänst
Vi kommer att kontakta dig via e-post