VA

Brunnar och betäckningar

POLAR

Systemtänkande

Modern avloppsteknik går ut på att så enkelt och kostnadseffektivt som möjligt ta hand om det avlopp som dagligen genereras från hushåll och industriell verksamhet. För att uppnå detta samt att minimera miljöpåverkan krävs täta ledningssystem med lång livslängd som dessutom kräver minimala insatser vid anläggnings-, drift- och underhållsskede. Tungt vägande argument talar för att det är plaströrssystem med integrerade brunnar som bäst uppfyller dessa kriterier.

Sortiment

I Polar-systemet hittar du ett väl utvecklat sortiment av brunnar och betäckningar för skiftande användningsområden och miljöer. Polar brunnssortiment omfattar brunnar alltifrån de minsta rensbrunnarna för servisledningar till stora nedstigningsbrunnar för stamledningsnäten. Vi framställer också kundanpassade lösningar för de mest skilda applikationer.

Material och miljö

Samtliga brunnar tillverkas av polypropen PP, en termoplast med utomordentliga egenskaper för användningsområdet. PP är återvinningsbart och lämpar sig väl för ett slutet kretslopp. 

Säkerhet

Brunnar ska förses med sådan säkerhetsanordning att de ger skydd mot olyckor. Polar gjutjärnsbetäckningar och kupolsilar är försedda med mekanisk låsanordning och är därmed anpassade till bestämmelserna i Ordningslagen 3 kap. Allmän ordning och säkerhet, 5§.

Nordic Poly Mark

Pipelife markrörssystem märks med Nordic Poly Mark, ett frivilligt och samnordiskt kvalitetsmärke med syfte att säkerställa den kvalitetsnivå som sedan många år tillämpats i Norden. Produkter märkta med Nordic Poly Mark övervakas av Instacert och uppfyller kraven, inte enbart, enligt gällande EN-standard utan även en rad tillläggskrav. Härmed är också den viktiga tredjepartskontrollen säkrad. Denna kontroll är en av grundstenarna för att brukaren ska kunna försäkra sig om att produkter håller en hög och jämn kvalitet. CE-märkning omfattar inte denna kontroll.

CERTIFIED stamp. Wooden round rubber stamper and stamp with text certified isolated on white background. 3d illustration

Lär dig mer - på Pipelife Academy

Det finns gott om lektioner där du kan lära dig mer på pipeschool.se - regelverk, definitioner och sortiment. 

Är du ännu inte registrerad? Gör det nu!
Har du glömt eller tappat bort dina inloggningsuppgifter, din e-postadress eller ditt lösenord? Skicka ett mail till pipeschool@pipelife.se.

Totalt finns fler än 15 lektioner tillgängliga och fler är på väg.

Pipelife Academy Keyboard

Ladda ner


Kontakta oss

Om du har frågor eller behöver mer information om våra lösningar och rörsystem inom vatten och avlopp eller annat så tveka inte att höra av dig. Vi hjälper gärna till.

Get in Touch

kontaktalternativ

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

Fler produkter och lösningar

Nordic Inomhusavlopp

PowerLine Installation

Elinstallation

Infra-5

VA

Kabelskyddsrör

Nedladdningscenter
Hittade du inte det du letade efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakta oss +46 513 221 00

Hel lista över kontaktpersoner

Kom i kontakt med vårt team

Välj vilket sätt du vill komma i kontakt med oss. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Telefon

Call back service
Vi kommer att kontakta dig via telefon
E-posttjänst
Vi kommer att kontakta dig via e-post