Pipelife Partnership

Samarbete är en del av vårt liv. Låt oss gå samman för bättre resultat.

#collaboration

Var och en av oss är olika när det gäller att ha sina egna styrkor. Genom att förena våra kunskaper och färdigheter kan vi uppnå så mycket mer tillsammans än vi någonsin kunde ensam.

Genom att arbeta för gemensamma mål delar vi ett syfte: Vi vill ha en hälsosammare miljö, förbättra vår livskomfort och att säkerställa vårt välbefinnande för nuvarande och för kommande generationer. Låt oss därför samarbeta och utvecklas tillsammans, förvandla syftet till prestanda och mål till prestationer.

 

Genom att arbeta som ett team kan vi uppnå mer och bygga förtroende.

Pär Näslund, Verkställande Direktör 

Genom lagarbete och samarbete med våra kollegor, kunder och partner kan vi kombinera unika färdigheter till innovativa idéer som aktivt bidrar till en säkrare och hälsosammare miljö.

Pär Näslund - CEO tf. Sales Director

Se några gemensamma projekt

Vi samarbetar med teknik- och forskningsinstitut, entreprenörer, planerare, universitet och kommuner för att hitta nya lösningar på dagens utmaningar. Endast genom att dela och kombinera vårt kunnande med andra kan vi forma en mer inkluderande och hållbar framtid.

Tyst efter stambyte i Hovsjö

Telge gör stambyte i Hovsjö, Södertälje.
Projektet omfattar totalt 396 lägenheter, startades i maj 2022 och beräknas stå klart sep. 2025. Instamate AB, som är en del av Instalco, har uppdraget att genomföra all VS i projektet. Kundernas komfort och livskvalitet stod i fokus och valet föll på Pipelifes nya, ljuddämpande inomhusavlopp Master3Plus. 
På bilden av Jörgen Byh och Peter Forsell, kan man se en del av fastigheterna i bakgrunden. 

Optimal nedlagt och kabelskydd på plats

Stormbox II till Örnsköldsvik

Dagvattenhantering för projekt Blåklockan.  Det rör sig om 38 lägenheter fördelat på två bostadshus.  Nybergs fastigheter och Bredbyns Schakt är mycket nöjda med lösningen och att installationstiden förkortades, p.g.a. att systemet är så enkelt att installera.
Beställaren hade behov av att lokalt fördröja dagvatten samt reglera utflödet, utifrån Örnsköldsviks kommuns dagvattenstrategi. 

Pipelife har levererat en kundanpassad lösning bestående av Stormbox II dagvattenmagasin (ca 83 m3), fördelningsbrunn samt flödesregleringsbrunn. 
Systemet är beräknat för ett 20års-regn med klimatfaktor 1,25.

Optimal nedlagt och kabelskydd på plats

Långlängd till Täby

Hanvikens EL var i behov av rör i hög kvalitet. De önskade rör i långlängd och av rätt typ för projektet.
Vi tackar för förtroendet och levererar 30 000 meter Powerflex för data och brandlarm i 300-meterslängder.

Optimal nedlagt och kabelskydd på plats

Preisolerade rör till Njurundakusten

Isoterm – En skonsam lösning för Njurundakusten

Sundsvall växer och problematiken med känsliga skärgårdsområden och ökande bostadsbehov är en ekvation som allt oftare måste lösas.  Vi är glada att vi kan bidra till Njurundakustens lösning, med bl.a våra frostsäkra rörsystem Isoterm. De passar särskilt bra i berg och kustområden då flexibiliteten bidrar till att rören kan läggas naturligt i terrängen, antingen i grävt schakt eller i naturliga diken eller skrevor.

 
Optimal nedlagt och kabelskydd på plats

Elinstallation till Docksprojektet, Malmö

Malmös skyline omformas återigen. Vi är stolta över att leverera elinstallationsrör till Svanenmärkta bygget Docks i Dockan, Malmö.

Där Kockums kran en gång stod som ett landmärke, nyproduceras nu 157 bostäder fördelade på två fastigheter som sträcker sig 26 våningar och 80 meter upp mot skyn. Turning Torso sträcker sig elegant i bakgrunden. Mer information om det här spännande projektet kommer! På bilden ser vi EL-pågarnas Tomas Lilljeqvist tillsammans med Pipelifes Johan Strid. 

Rör till Mälarens botten

500 meters-rör till Mälarens botten, Drottningholm - Ekerö

Tre 500 meter långa PE-rör (dim Ø1400) har transporterats sjövägen och har fått en hel del uppmärksamhet i radio, TV, och övriga media.
Resan startade i ett soligt Norge onsdagen den 19 april efter Norges södra kust, och fortsatte längs Sveriges västkust på väg till ett regnigt Stockholm (Södertälje) måndagen den 24 aril
Media var på plats när båten tillfälligt förtöjde rören vid kajen, och intervjuade vår personal på plats.
Rör till Mälarens botten

10,2 mil kabelskyddsrör till Horndal

Horndalprojektet innefattar två vindkraftparker, Utterberget med nio verk och Skallberget med tre verk.
Hela 103 lastbilar har lastats och avgått från Ljung med enbart Optimalrör, och leveranserna har fungerat enligt plan.
Kabelskyddsrören har dragits mellan kraftverken och mottagarstationerna.
Man räknar med att parken kommer att bidra med cirka 65MW förnybar el. 

 
Optimal nedlagt och kabelskydd på plats

Kontakta oss

Om du har frågor eller behöver mer information om våra lösningar och rörsystem inom vatten och avlopp eller annat så tveka inte att höra av dig. Vi hjälper gärna till.

Get in Touch

kontaktalternativ

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

Nedladdningscenter
Hittade du inte det du letade efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakta oss +46 513 221 00

Hel lista över kontaktpersoner

Kom i kontakt med vårt team

Välj vilket sätt du vill komma i kontakt med oss. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Telefon

Call back service
Vi kommer att kontakta dig via telefon
E-posttjänst
Vi kommer att kontakta dig via e-post