#together

Arbete är en del av vårt liv.
Låt oss utvecklas tillsammans.

#career

"Pipelife's most important resources are its people".

Pipelife Sverige AB söker personer som tillsammans med oss ​​ytterligare kan stärka vår position som ledande producent i Sverige.
Din utveckling börjar så fort du går in genom dörren. Vi erbjuder utmanande jobb, spännande karriärmöjligheter och individuell utveckling. Vi lägger stora resurser på att rekrytera, utbilda och utveckla rätt medarbetare.
Du kommer att uppleva att få både förtroende och eget handlingsutrymme. Du kommer att arbeta självständigt och vi förväntar oss att du tar egna initiativ och beslut – till det bästa för dig, Pipelife Sverige AB och vår omgivning.

Vi tror att ett företag bara kan vara lika bra som sina anställda. Siffror pratar inte eller utgör inte ett företag, personer gör. 
Det är därför vi tillhandahåller en stimulerande arbetsmiljö, baserad på samarbete och lagarbete, med säkra och respektfulla förhållanden, så att våra människor kan växa och trivas.
Våra anställda, partner och kunder ingår alla i Pipelife-familjen och tillsammans kan vi forma en mer inkluderande och hållbar framtid.

Möjligheterna är många – från att sälja våra lösningar, till kund- och leveransuppföljning, produktion eller utveckling av produkter och lösningar.


Bygga framtiden tillsammans

Om du vill utmana dig själv och ta på dig nya ansvarsområden på en öppensinnad och stimulerande arbetsplats, kan din nya karriärväg börja hos oss. Våra aktiviteter som började i Ljung och Ölsremma i början på 1960-talet, Sedan dess har vi  blivit en av de ledande internationella leverantörerna med kontor över  hela världen.

Vårt uppdrag är att skapa ett säkrare, hälsosammare och mer bekymmersfritt liv för nuvarande och framtida generationer. Om du håller med om dessa värden och vill forma en mer inkluderande och hållbar framtid, så kom med oss!

Creativity, respect, trust , passion, value words vision

VÅRA MEDARBETARE ÄR VÅR VIKTIGASTE RESURS

 
 
  • Personalens trivsel och utveckling är nyckelfaktorer och prioriterade frågor för Pipelife.
  • Vi lovar att skapa spännande och stimulerande förutsättningar för våra medarbetare och hjälpa dem att möta utmaningarna i dagens snabbt föränderliga värld.
  • Vår vision är att vara den mest värdeskapande aktören på marknaden.
  • Våra ledarprinciper är att inspirera, förpliktiga, involvera och leverera.

    #tillsammans     #tillit     #passion
Creativity, respect, trust , passion, value words vision

Online platsansökan

Vill du göra en allmän ansökan vänligen lämna dina personliga uppgifter via vår online platsansökan.

 

Alla ansökningar till Pipelife Sverige behandlas konfidentiellt och följer GDPR.
Vi granskar dina kvalifikationer i förhållande till nuvarande och framtida behov. Om du har några frågor om att bli en del av Pipelife Norge AS - vänligen kontakta oss.

together trust respect

Välkommen till Pipelife

 

Är du nyfiken på oss?
Välkommen till vår värld.
Här får du en kort inblick i vad Pipelife Sverige är och vad vi gör. 
Filmen är under 2 minuter lång. 

Vår resa startar och slutar i Ljung, i hjärtat av Västergötland. 

 

#alwayspartofyourlife #pipelifesverigeab #collaboration

Völkommen till Pipelife Sverige AB

Kontakta oss

Om du har frågor eller behöver mer information om våra lösningar och rörsystem inom vatten och avlopp eller annat så tveka inte att höra av dig. Vi hjälper gärna till.

Get in Touch

kontaktalternativ

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

Annalena Bertilsson

HR Manager

+46 73 088 13 90

+46 321 629 43

Sara Ernström

HR Business Partner

+46 72 236 76 54

+46 513 259 31

Nedladdningscenter
Hittade du inte det du letade efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakta oss +46 513 221 00

Hel lista över kontaktpersoner

Kom i kontakt med vårt team

Välj vilket sätt du vill komma i kontakt med oss. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Telefon

Call back service
Vi kommer att kontakta dig via telefon
E-posttjänst
Vi kommer att kontakta dig via e-post