Lediga tjänster

Lediga jobb

Pipelife Sverige AB är inne i en mycket expansiv och spännande fas.
Vi bygger ut vår fabrik och i takt med att den blir större, önskar vi fylla den med din kompetens.

PRODUKTIONSTEKNIKER

Vad vi erbjuder dig:
Vi erbjuder en prestigelös arbetsmiljö präglad av engagerade och drivna kollegor. Du kommer bli en del av ett erfaret team där du får en nyckelroll och chansen att växa.
Hos oss är alla kulturbärare, du som kan identifiera dig med vår kultur, Pipelife tillsammans med passion och tillit är varmt välkommen med din ansökan.

Vem är du?
Som person är du serviceorienterad och har lätt för att samarbeta. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är strukturerad, ordningsam och noggrann. Du har god förmåga att prata inför grupp, att på ett tydligt, ödmjukt och respektfullt sätt kommunicera och utbilda andra. Du är också duktig på att ta initiativ i olika situationer.

Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande.

Upplysningar  
För ytterligare information om tjänsten kontakta  Bernt Johansson på telefon: 0702 177 531  Maila till: bernt.johansson@pipelife.com

 

Arbetsuppgifter:
Som produktionstekniker säkerställer du att våra produktionsprocesser har rätta tekniska förutsättningar – såsom metod, utrustning och verktyg.
Du ansvarar för projekt och jobbar dagligen med ständiga förbättringar för att möta mål och nyckeltal. I rollen är du delaktig i investeringar, implementering och uppföljning av nya material, nya produkter och maskiner i vår produktion. Du arbetar med upphandling av nya formsprutningsverktyg och tillhörande produktionsprocess.  Förbättringar-/effektiviseringar-/ produktivitetsförbättringar inom formsprutningsprocessen är en naturlig del av din vardag.

Kvalifikationer:
Rollen innefattar både strategiskt och operativt arbete, vilket kräver stort ordningssinne och ansvar. Strategiskt arbete i den mån att du lyfter blicken mot övergripande mål samt förbättringar och operativt genom daglig styrning i produktion och teamwork.
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom produktionsteknik eller annan relevant utbildning och/eller ett par års erfarenhet som är relevant för tjänsten.
Att tala och skriva engelska obehindrat är ett krav.
Har du arbetat med plast, formsprutning, extrudering och förbättringsmetodik som tex, LEAN, 5S och 6 Sigma är detta meriterande. 

Nedladdningscenter
Hittade du inte det du letade efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakta oss +46 513 221 00

Hel lista över kontaktpersoner

Kom i kontakt med vårt team

Välj vilket sätt du vill komma i kontakt med oss. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Telefon

Call back service
Vi kommer att kontakta dig via telefon
E-posttjänst
Vi kommer att kontakta dig via e-post