Schhh...
Lyssna och upplev skillnaden

MARKNADSLEDANDE PÅ LJUDDÄMPAT INOMHUSAVLOPP

Master3Plus rörsystem dämpar effektivt buller och oönskat ljud och ger din fastighet ett i det närmaste tyst vattenavloppssystem. Den här toppmoderna avloppsrörslösningen reducerar luft,- och vattenburet ljud, med hjälp av ett stort utbud av ljuddämpande rör, kopplingar och tillbehör.

Fraunhofer Institut i Tyskland certifierade Master3Plus som ett av de tystaste systemen i Europa. Vår marknadsledande lösning ligger under 10 decibel, för att förbättra akustiken och livskvaliteten i din fastighet. 

Fördelar

  • Enklare, snabbare och säkrare installation
  • Flödesoptimerad design
  • Felsäker tätningsring
  • Låga ljudvärden
  • UV-förbättrat skydd
  • Enklare inspektion och underhåll
  • Hög styvhet
  • Hög slagtålighet
  • Robust
  • Minimalt spill
Overview of Master3Plus products standing together

RÖR

Rören har en optimal hydraulisk prestanda, tack vare det släta innerskiktet som minskar turbulens och buller. Ett robust mellanskikt ger röret hög styvhet, och det slagtåliga yttre skiktet säkerställer säker hantering på plats – även vid minusgrader.

Flerskiktsstrukturen hos Stilla Master3Plus ger utmärkt ljudisolering medan högkvalitativa råmaterial säkerställer en lång livslängd med minimalt underhåll.

Black Maste3Plus Acoustic Soil & Waste Pipe System Fittings Swept

rördelar

Våra mer än 60 rördelar säkerställer enkel och effektiv implementering av nästan alla konfigurationer. Oavsett om du föredrar enkelmuffade eller allmuffade rördelar, möjliggör Stilla Master3Plus-anslutningar snabb och enkel montering samtidigt som den stoltserar med överlägsen läckagetäthet.

övriga TILLBEHÖR

Master3Plus alla tillbehör, som den akustiska klämman, är speciellt utformade för att dämpa vibrationer och begränsa efterklang i väggar och tak.

Även om bra rörisolering minimerar ljudöverföringen i ett utrymme, krävs ljuddämpande anslutningar för att hindra ljudet, när det transporteras genom byggnadsstrukturer till angränsande utrymmen.

AVLOPPSLJUD UNDER 10 decibel

UPPLEV SKILLNADEN

 

Master3Plus är framtagen för att möta dagens bygg- och bostadsutmaningar när det gäller kvalitet, ljudisolering, enkel installation och livslängd. 

Tre funktionella rörlager, förstklassiga råmaterial och en genomtänkt produktdesign ger påtagliga fördelar för både formgivare, installatörer och slutanvändare.

MARKNADSLEDANDE LJUDABSORBERING

Utmärkt ljud- och vibrationsisolering,  tack vare högkvalitativa råmaterial och ljuddämpande design i hela systemet.

HÖG STYVHET OCH HÅLLBARHET

Stilla Master3Plus har hög slagtålighet tack vare förstklassiga råmaterial och säkerställer säker hantering på plats även i minusgrader.

omfattande produktsortiment

Vårt breda sortiment av beslag och tillbehör ger designfrihet och möjliggör implementering av praktiskt taget alla konfigurationer.

Hög hållbarhet

Kvalitetsråvaror och pålitliga, täta kopplingar, säkerställer lång livslängd med minimalt underhåll.

Enkel installation

En specialdesignad tätningsring underlättar monteringen avsevärt och konstruktionen på muffen är kompatibel med de flesta rör, vilket möjliggör en snabb och effektiv installation.
Markeringar för insättningsdjup med förstärkande rillor hjälper till montera röret korrekt.

flödesoptimerad design

Det släta inre rörskiktet och hydrauliskt optimerade kopplingarna, har utformats för att effektivisera vattenflödet och minska turbulensen i rören.

Ta del av vår digitala designservice

BIM  OCH MASTER3PLUS

Baserat på din digitala layout erbjuder vi en komplett systemdesigntjänst för virtuella simuleringar, snabba mätningar och kostnadsberäkningar. 

 

Om du föredrar att designa själv, ladda bara ner vårt  Master3Plus-bibliotek och använd "Building Information Modeling" för att optimera ditt projekt. 

SKAPA HÅLLBARA VÄRDEN

Nedladdningar


PIPELIFE ACADEMY

PIPELIFE ACADEMY är e-utbildningsplattformen för alla som direkt eller indirekt arbetar med plaströrssystem och vill öka sina kunskaper. Med hjälp av korta lektioner och efterföljande frågor hjälper utbildningen dig att förstå olika Pipelife produkters funktioner. Lektionerna är särskilt utformade för våra kunder så att varje lektion ger dig ny kunskap och expertis.

Efter framgångsrikt avslutad lektion tilldelas du ett personligt utformat diplom.

Pipelife Academy Keyboard
Nedladdningscenter
Hittade du inte det du letade efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakta oss +46 513 221 00

Hel lista över kontaktpersoner

Kom i kontakt med vårt team

Välj vilket sätt du vill komma i kontakt med oss. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Telefon

Call back service
Vi kommer att kontakta dig via telefon
E-posttjänst
Vi kommer att kontakta dig via e-post