Kabelskyddsrör

Kabelskydd - framtidens infrastruktur! Rör, rördelar och brunnar, i kompletta system

Elnät/Telekom

Pipelife är marknadsledare och kan erbjuda ett stort sortiment av kabelskyddsrör för elnät och telekom. Vi tänker miljö och kvalitet hela vägen från produktion till kund.

Marknadens bredaste sortiment inom kabelskydd

Pipelife har marknadens bredaste sortiment av kabelskyddsrör för elnät och telekom. Här finns produkter av såväl PE, PP som PVC-plast. Vi utnyttjar varje materials unika egenskaper för att skapa produkter som uppfyller högt ställda krav på funktion, användaregenskaper och miljö. Varje plastmaterial är fullt ut återvinningsbar och väl lämpad att ingå i ett slutet kretslopp.
I vårt sortiment ingår bland annat:

●       Kabelskydd på rulle
●       Markeringsband
●       Markeringsnät
●       Släta och korrugerade kabelskyddsrör både i längder och på rulle

Tillbehörssortiment i form av rördelar och kabelbrunnar skapar ett system som lämpar sig för alla tänkbara applikationer för markförlagd kabel


Säkerhet, kvalitet och miljö
Vi ser det som en viktig uppgift att bidra till en mer miljövänlig näringsverksamhet. Därför satsar vi på produkter med hög kvalitet och lång livslängd samt så miljövänliga tillverkningsprocesser som möjligt. Ett viktigt led är reduktion av resursförbrukning och avfall samt reduktion av utsläpp i samband med transporter.

Vår ambition är att alltid ställa högre krav på oss själva än branschkrav, lagar och förordningar inom områdena säkerhet, kvalitet, miljö och hållbarhet.

Produkter och lösningar

Group picture Double walld cable protection pipes 6m multicolor

Kabelskyddsrör

I sortimentet för kabelskyddsrör ingår bland annat vårt delbara kabelskyddsrör Divio. Divio kan användas både som reparationskit till befintliga kabelrör och finns i både SRN och SRS. I sortimentet ingår också Optimal kabelskyddsrör med lågfriktionsinsida i långa och korta längder.

Kabelskydd/ Markeringsband/ nät

Här ingår markeringsband, markeringsnät med söktråd och kabelskydd.

Slingbrunn

Brunnar

Kabelbrunn ROM-BOX är lätt att bygga på höjden med utbyggnadsmoduler. Den släta utsidan förenklar förläggning och återfyllning runt brunnen och låsbara moduler underlättar ilyftning i grävda hål. Här hittar du även Koppling/Slingbrunn, Kabelbrunn utan lock botten, Lock/Botten, Körbar beteckning samt Spett/Nyckel. 

Opto kabelskyddsrör

Opto kabelskyddsrör (lågfriktion) på engångstrumma och på ring, med eller utan dragtråd för blåsning/dragning av optokabel.

Vilka utmaningar har du inom Elnät/Telekom?

I våra projekt är hållbarhet alltid ett prioriterat område.
Pipelife har ett omfattande miljöarbete idag där vi arbetar med lång hållbarhet för våra plaströrsysstem och med av återvinningsbara material. Flera av våra produkter är godkända i miljöbedömningssystemen Sundahus, Basta, Byggvarubedömningen och Svanen (länk till Miljöundersidan).

Är det något speciellt att tänka på under installationen av kabelskyddsrör?
På vår hemsida finns installationsanvisningar för våra produkter. Hitta respektive dokument under nedladdningar. 

0Resultat
Inget resultat hittades för ""

Inget resultat hittades

Laddar

Nyheter och referenser

Solblekta rör - Pipelife reder ut begreppen

Solblekta rörs kvalitet och livslängd

Peab noejt med divio 01

Peab nöjt med Divio®

Produktchef Mattias Peterson och Försäljningschef Rickard Melin inspekterar  nyheter

PE100RC som standard!

vinylplus-2020

VinylPlus® - Pipelife Sverige officiell partner

VinylPlus® jobbar för hållbar utveckling

Idyll far permanent vatten med Isoterm 01

Idyll får permanent vatten med Isoterm


Fler produkter och lösningar

Sewage

VVS

Electro

Elinstallation

Potable Water

VA

Drainage

Dränering


Service

Pipelife Academy

Office buildings project emerging from a computer CAD software for architectural design, showing constuction plans, blueprint and structure. All models and plans are  available in my portfolio.

BIM

Woman at workplace with blueprint holding tablet computer

Beräkningsverktyg


Kontakta oss

Om du har frågor eller behöver mer information om våra lösningar och rörsystem inom vatten och avlopp eller annat så tveka inte att höra av dig. Vi hjälper gärna till.

Get in Touch

kontaktalternativ

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

Nedladdningscenter
Hittade du inte det du letade efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakta oss +46 513 221 00

Hel lista över kontaktpersoner

Kom i kontakt med vårt team

Välj vilket sätt du vill komma i kontakt med oss. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Telefon

Call back service
Vi kommer att kontakta dig via telefon
E-posttjänst
Vi kommer att kontakta dig via e-post