Partnership

Bygg, rörsystem för fungerande och moderna hushåll

Bygg – Lösningar för en Hälsosammare och Säkrare Framtid

Våra byggnader innehåller en dold värld av viktiga rörnätverk, för det mesta gömda, som hjälper oss i vårt dagliga liv och bidrar till en bekväm och säker boendemiljö. Som ledande internationell rörexpert är Pipelifes fortsatta uppdrag att ge våra kunder och brukare över hela världen, genomtänkta lösningar för ett säkert och pålitligt flöde av vatten inuti byggnader vad gäller såväl sanitetsprodukter, uppvärmning, varmt och kallt vatten och utsläpp av avloppsvatten. Till bygg räknas också det flertalet lösningar vi tillhandhåller för distribution av el i byggnad. Enkla att installera och säkra över tiden. UV-beständiga vid behov, raka länder eller flexibla rör – fördragna för de som så önskar.

Kompletta och skräddarsydda rörsystem för byggnader

För att möta alla de stora krav och utmaningar som ställs så erbjuder vi flera system och lösningar, Vi tillverkar alla olika typer av VVS-rör inklusive ett stort utbud av delar och tillbehör. Till detta kommer också rör för elinstallation.

Inom området avloppsvatten, så finns ett antal olika rörmaterial som gör att byggare, ägare och boende kan dra nytta av de olika möjligheterna. Vi tillhandahåller allt från vanliga installationssystem till högeffektiva system och ljudabsorberande lösningar. 

Internationella exporter finns med i varje steg

Genom hela vår 70-åriga internationella historia och med nära personlig kundkontakt på alla nivåer, vet vi vad våra kunder vill ha och vilka behov de har när det gäller kvalitet, assistans och know-how. Våra samarbetspartners och kunder är en del av Pipelife-familjen, vilket innebär att kundnöjdhet är vår högst prioritering.

Våra tjänster sträcker sig mycket längre än vår produktkatalog. I praktiken står våra team, med rörexperter över hela världen, till ert förfogande för att bistå med ritningar och planering av era avloppsvatten-, värme- och sanitetssystem samt elinstallationer. Att supporta från början med underlag för ritningar, till råd vid installation och dokumentera underhåll gör att ni kommer att dra nytta av vårt koncept under alla faserna i ett byggprojekt.

 

Produkter

Sewage

VVS

Pipelife kan erbjuda två attraktiva VVS-system.

Väl beprövade Nordic, det grå systemet, komplett med rördelar och garanterat säkra och lättmonterade gummringar.

Lika säkert men mycket tystare är de karaktäristiskt blå systemet Stilla. Perfekt lämpat där tyst miljö eftersträvas, sjukhus, bibliotek, skolor mm.

Electro

Elinstallation

Pipelifes standardsortiment av elinstallationsrör består av plaströr och stålrör.

Beroende på sortiment handlar det om raka eller flexibla rör, med eller utan lågfriktionsinsida.

Rören är utvecklade för att möta krav på UV-resistens, höga temperaturer, mekaniskt slitage, korrosion och mycket annat.


Folk över hela världen litar på Pipelife

Pipelife är den ledande producenten av rörsystem för infrastruktur, byggnader och jord-/skogbruk. Med verksamhet i 24 länder stöttar vi samhällen runtom med säkra och täta rörsystem med lång livslängd för kommande generationer..

All Pipelife production sites and main offices in Europe

Nyheter och referenser

Stilla®2.0 - blått för miljöns skull

VVS Installationer Väst AB valde Stilla®2.0 till projekt

Från första juni går Pipelife successiv över till att leverera Stilla®2.0 som ett helt genomfärgat rör, med samma färg på insida som utsida.
Ett homogent blått rör är enklare att återvinna och gör att miljöpåverkan blir ännu mindre.
Rördelarna tillverkas sedan tidigare i homogen blå färg.

flexibel

Flexibla anslutningar

PowerLine Installation

Fördel fördraget – allt fler väljer den enkla vägen

Stilla 2 tyst komplett och laett att installera 02

Stilla®2.0 – tyst, komplett och lätt att installera

Sjöängen, Askerund

Sjöängen, Askerund

 


Kontakta oss

Om du har frågor eller behöver mer information om våra lösningar och rörsystem inom vatten och avlopp eller annat så tveka inte att höra av dig. Vi hjälper gärna till.

Get in Touch

kontaktalternativ

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

Nedladdningscenter
Hittade du inte det du letade efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakta oss +46 513 221 00

Hel lista över kontaktpersoner

Kom i kontakt med vårt team

Välj vilket sätt du vill komma i kontakt med oss. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Telefon

Call back service
Vi kommer att kontakta dig via telefon
E-posttjänst
Vi kommer att kontakta dig via e-post