VVS

Stilla®2.0 - tystare än någonsin

Pipelife Sverige AB lanserar nu Stilla®2.0, en uppdaterad version av Sveriges mest sålda ljuddämpade avloppssystem.

Vi har optimerat tillverkningen och fått fram ett system som är väsentligt tystare än tidigare, även om Stilla® alltid varit tyst.

  • Systemet är, trots ljuddämpning i absoluta premiumklass, fortfarande väldigt lättinstallerat. Det är också ljudtestat på Fraunhoferinstitutet i Stuttgart, med väldigt fina resultat.
  • Vi har haft stora framgångar med vårt ljuddämpande system Stilla® sedan vi introducerade det på marknaden, kraven från såväl beställare, byggherrar och entreprenörer ökar hela tiden. 

Därför är det fantastiskt att nu lansera ett uppdaterat system, Stilla®2.0, som möter alla på marknaden förekommande krav gällande ljud, brand, miljö och Säker Vatten.

  • Ett svensktillverkat avloppssystem, med ljuddämpning i toppklass, fortfarande väldigt lättinstallerat, och med avtal med Säker Vatteninstallation,  är vi ensamma om.
  • Vi jobbar hårt med miljöcertifieringar, med miljödatabaser som Basta, SundaHus, Byggvarubedömningen och Svanen, då detta allt oftare är ett krav från beställarledet, såväl som från entreprenörer.

Inomhusavlopp av plast ökar och de stora vinsterna ligger i ekonomi och miljö, det är prisvärt att installera, har överlägsen livslängd och är återvinningsbart.

När du bestämt dig för att du vill jobba med ett svensktillverkat avloppssystem, med minimal påverkan på miljön i alla led, godkänt enligt alla på marknaden förekommande krav, kontakta oss.

Fördelarna

  • Tystare än någonsin (<10dB vid 0,5 och 1l/s, 10dB vid 2l/s, 16dB vid 4l/s)
  • Avtal med Säker Vatten
  • Tillverkning i hjärtat av Västra Götaland
  • Fastsittande tätningsring
  • Finns i dim. 50-160
  • På lager hos din grossist

PIPELIFE ACADEMY

PIPELIFE ACADEMY är e-utbildningsplattformen för alla som direkt eller indirekt arbetar med plaströrssystem och vill öka sina kunskaper. Med hjälp av korta lektioner och efterföljande frågor hjälper utbildningen dig att förstå olika Pipelife produkters funktioner. Lektionerna är särskilt utformade för våra kunder så att varje lektion ger dig ny kunskap och expertis.

Efter framgångsrikt avslutad lektion tilldelas du ett personligt utformat diplom.

Pipelife Academy Keyboard

Ladda ner

Stilla® 2.0 tystare än någonsin

Pipelife Stilla® 2.0 är ett ljuddämpande avloppssystem för installation i byggnad.

Pipelife Video: En film säger mer än tusen ord

Titta på våra installationsvideor som innehåller många bra tips om installation och skarvning. Kolla in vår youtube-kanal.

Stilla

Kontakta oss

Om du har frågor eller behöver mer information om våra lösningar och rörsystem inom vatten och avlopp eller annat så tveka inte att höra av dig. Vi hjälper gärna till.

Get in Touch

kontaktalternativ

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.

*  Obligatoriska fält

Dina uppgifter kommer att behandlas som konfidentiella. Ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter kan när som helst återkallas per telefon +46 513-22100 eller via e-post skickad till Pipelifes HR-team (jobs@pipelife.se). För alla detaljer om lagring, bearbetning och radering av data samt dina rättigheter avseende användningen av dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.


Fler produkter och lösningar

Nordic Inomhusavlopp

PowerLine Installation

Elinstallation

Infra-5

VA

Kabelskyddsrör

Nedladdningscenter
Hittade du inte det du letade efter?

Kontakt-<br>personer

Kontakta oss +46 513 221 00

Hel lista över kontaktpersoner

Kom i kontakt med vårt team

Välj vilket sätt du vill komma i kontakt med oss. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Telefon

Call back service
Vi kommer att kontakta dig via telefon
E-posttjänst
Vi kommer att kontakta dig via e-post